Bianca van Erkelens

Beste ouders, verzorgers,

mijn naam is Bianca van Erkelens. Op o.b.s. De Zoeker heb ik twee taken, namelijk de taak van adjunct-directeur en zorgcoördinator. Ik ben getrouwd en heb twee mooie dochters die hun eigen manier van studeren hebben gevonden.

Sinds 2006 ben ik werkzaam in het onderwijs. De afgelopen jaren heb ik zowel in het reguliere onderwijs als in het speciaal onderwijs gewerkt.

Als adjunct-directeur ondersteun ik Matthieu bij de beleidsontwikkeling en het operationele management van de school. Als zorgcoördinator werk ik samen met Marjolein Floris en zijn wij samen verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het zorgbeleid, de coördinatie en uitvoering van het zorgbeleid in de school en de begeleiding en professionalisering van de leraren.

Mijn werkdagen zijn maandag t/m donderdag. Op mijn werkdagen sta ik bij het ingaan van de school bij de deur om u en de kinderen welkom te heten en om zo ook u als ouder op een informele manier te leren kennen.

Met vriendelijke groet,

Bianca van Erkelens