Het Team

Maak kennis met het team van obs de Zoeker

Rob Starreveld

Rob Starreveld

Directeur

Mijn naam is Rob Starreveld. Sinds 1 juni 2020 ben ik directeur van basisschool de Zoeker. De eerste vijftien jaren van mijn onderwijscarrière heb ik in Zaandam als meester met véél plezier voor de klas gestaan. Daarna ben ik in Koog aan de Zaan, Castricum en Alkmaar als directeur aan de slag gegaan. Dit is een mooie baan met vele uitdagingen. En nu ben ik teruggekeerd naar mijn Zaanse roots op deze leuke school. Ik vind het heel belangrijk, dat kinderen met plezier naar de Zoeker gaan. De school is de plaats waar kinderen ontdekken wie zij zijn, wat zij kunnen, willen en leuk vinden. Waar ze kansen krijgen en worden aangemoedigd. Ik woon samen met Ellie en onze dochter Puck in het mooie dorp Castricum. Wij wonen hier heerlijk en genieten van de prachtige omgeving. In mijn vrije tijd sport ik graag en geniet ik van het leven. Mijn werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag.

Brenda Roepert

Brenda Roepert

Ib'er

Even voorstellen
Mijn naam is Brenda Roepert. Vanaf 1 oktober 2022 start ik als zorgcoördinator op basisschool de Zoeker en daar heb ik heel veel zin in. Samen met Paul en onze twee kinderen woon ik al meer dan twintig jaar in Westzaan. Ik heb eerder op de Zoeker gewerkt, als leerkracht en intern begeleider. Daarna werkte ik in het middelbaar beroepsonderwijs en het voortgezet onderwijs. En nu weer terug op de Zoeker, terug bij de jongere kinderen en terug bij Zaan Primair. Opnieuw mogen werken op deze school voelt als thuiskomen en daarmee is voor mij de cirkel rond.

Ik zie ernaar uit u te ontmoeten!

Esra Karatas

Esra Karatas

Brugfunctionaris

Met veel enthousiasme wil ik me graag aan jullie voorstellen als jullie nieuwe brugfunctionaris. Mijn naam is Esra Karatas. Ik ben geboren in Groningen in een klein Turks gezin. Voor mijn studie sociologie ben ik naar Rotterdam verhuisd waar ik tevens mijn lieve man heb ontmoet. Nu wonen we samen met ons dochtertje van 1 jaar in Zaandam.
Maar wat houdt mijn rol als brugfunctionaris eigenlijk in? Kort gezegd, sta ik klaar als een brug tussen de ouders en de school. Ik ben hier om te luisteren, te ondersteunen en te verbinden. Of het nu gaat over algemene vragen over het onderwijsprogramma, bezorgdheden over de ontwikkeling van uw kinderen, of ideeën om onze school nog beter te maken – u kunt altijd bij mij terecht. En ook belangrijk: alles wat we bespreken blijft onder ons!
Mijn werkdagen zijn op maandag, donderdag en vrijdag. Op deze dagen kunt u mij vinden op het schoolplein, waar ik u graag persoonlijk begroet. Maar ook op andere dagen sta ik voor u klaar. U kunt altijd contact met mij opnemen via e-mail op [email protected] of door te bellen naar: 0639607624

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten, tot snel!

Iris Wouda

Iris Wouda

Leerkracht groep 1/2

Mijn naam is Iris Wouda en ik werk sinds 2020 met veel plezier op De Zoeker!
Het werken met kinderen vind ik ontzettend leuk. De fantasie, de creativiteit en het spelenderwijs leren, met kinderen is elke dag anders. Daarnaast houd ik erg van gezelligheid met vrienden/familie, lekker uiteten gaan en vakanties naar de sneeuw of de zon.
U kunt mij vinden in de kleutergang, wie weet tot snel! 

Daphne Bleekemolen

Daphne Bleekemolen

Leerkracht groep 1/2

Mijn naam is Daphne Bleekemolen en ik werk sinds 2014 met plezier op de Zoeker.

Ik ben hier gestart met een 4-jarige groep. Nu werk ik alweer een paar jaar fulltime in een kleutergroep. Het werken met jonge kinderen vind ik erg leuk. Samen met de kinderen werken aan thema’s en hoeken maken doe ik graag. De ideeën van kinderen en eigen initiatief nemen zorgt voor betrokkenheid bij de kinderen. En natuurlijk ervoor zorgen dat de kinderen met plezier naar school gaan. Zo kunnen zij optimaal leren en voelen zij zich fijn in de klas.

In mijn vrije tijd ga ik graag paardrijden, leuke dingen doen met vriendinnen en naar de sportschool.

Dionne de Lange

Dionne de Lange

Leerkracht groep 1/2

Mijn naam is Dionne de Lange. Ik werk sinds 2011 met veel plezier op de Zoeker. In de afgelopen jaren heb ik afwisselend gewerkt in de onder-, midden- en bovenbouw. U zult mij op woensdag tot en met vrijdag in de school tegenkomen. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en ben ik met zonnig weer op het water te vinden met onze boot.

Pim van Riek

Pim van Riek

Leerkracht groep 1/2

Ik ben Pim van Riek en sinds 2002 werk ik als leerkracht voor Zaan Primair. Ik heb op meerdere scholen gewerkt, en voor veel verschillende groepen gestaan. Momenteel werk ik in de bovenbouw groepen en ben ik ook de taalcoordinator van de school. Op school betekent dat dat ik me inzet voor de talige vakken en ook voor de bieb.

Verder ben ik moeder van twee kinderen in de basisschoolleeftijd en woon ik in Wormer.

Kirsten Hartog

Kirsten Hartog

Leerkracht groep 3

Mijn naam is Kirsten Hartog, getrouwd en moeder van 3 pittige jongens in de basisschoolleeftijd. Ik woon in Purmerend, en ben in 2002 begonnen in het onderwijs. Ik heb zelf bijna altijd in de kleutergroepen gewerkt, maar in praktisch elke groep wel ingevallen.

In 2017 ben ik gaan werken in de zorg. Maar omdat ik het onderwijs zo miste, ga ik nu weer terug, en kom te werken op de Zoeker in de kleutergroep, waar ik enorm veel zin in heb! Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag.

Karin van Gelderen

Karin van Gelderen

Leerkracht groep 3

Mijn naam is Karin van Gelderen. Ik woon samen met Jos en onze kinderen Luuk, Finn en Mees in Assendelft.

Al 25 jaar werk ik met veel plezier in de kleuter- onderbouw. Naast groepsleerkracht ben ik de intern contactpersoon van de school.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en de woensdag om de week.

Marleen Zwart

Marleen Zwart

Leerkracht groep 3

Mijn naam is Marleen Zwart. Ik woon in Assendelft, samen met mijn vriend en onze 2 kinderen.
 
Na het behalen van mijn onderwijsbevoegdheid heb ik een aantal jaar in de kinderopvang gewerkt. Inmiddels ben ik weer terug in het onderwijs en sinds vorig jaar werkzaam op ‘De Zoeker’. Ik vind het een erg plezierige school om op te werken, mede vanwege de hoge betrokkenheid van het team.
 
Mijn vrije tijd besteed ik aan paardrijden, varen en leuke dingen doen met mijn gezin.

Gerarda Vonhoff - Homan

Gerarda Vonhoff - Homan

Leerkracht groep 3

Mijn naam is Gerarda Vonhoff. Ik woon samen met Martijn en onze kinderen Manon en Tara in Hoorn.
Vanaf 1999 werk ik met veel plezier in het onderwijs en sinds maart 2018 op De Zoeker. Mijn werkdagen zijn: woensdag, donderdag en vrijdag.
 

Marjolijn Visser

Marjolijn Visser

Leerkracht groep 4

Wat leuk dat u een kijkje neemt op de website van De Zoeker! Ik ben Marjolijn Visser en woon samen met mijn vriend in Zaandam. Ik werk inmiddels al 16 jaar op deze fijne school. Als moeder bracht ik mijn zoon hier naar school en ben in gesprek geraakt met de directeur destijds. Zo ben ik hier gestart in groep 3! Ik heb de school zien ontwikkelen, het gebouw zien veranderen en collega’s weg zien gaan en nieuwe verwelkomd.

De Zoeker is voor mij een fijne werkplek waarin we de kinderen goed onderwijs bieden, maar vooral een veilige omgeving creëren.

Titia de Bruijne

Titia de Bruijne

Leerkracht groep 5/6

Mijn naam is Titia de Bruijne. Ik werk alweer 14 jaar op deze school. Hiervoor heb ik op drie andere scholen gewerkt elders in het land. Voor de Zoeker werd ik aangenomen voor de tiende kleutergroep.Het was het jaar waarin de 700 ste leerling op school kwam. Een vierjarig kleutertje die in mijn groep zat.

Na een aantal jaren voor de kleuters gewerkt te hebben had ik zin om weer hogerop te gaan werken. Groep 4, 5 en 5/6 heb ik de afgelopen jaren gedaan.Nu sta ik alweer een tijdje voor groep 5.

Het werken met de leerlingen, hun betrokken ouders en een leuk team in een mooi gebouw maakt het voor mij zeer de moeite waard om op de Zoeker te werken.

Helen Clerc

Helen Clerc

Leerkracht groep 4/5

Mijn naam is Helen Clerc. Ik werk sinds 2001 op deze mooie school. Als LIO stagaire ooit begonnen in groep 4. Vervolgens gestart bij de kleuters en de jaren erna de groepen 3 tm 6 les mogen geven. Met elkaar zorgen wij ervoor dat uw kind een fijne en leerzame tijd heeft op onze school.

Bianca Oomen

Bianca Oomen

Leerkracht groep 6

Laura van Noort

Laura van Noort

Leerkracht groep 7b

Ik ben Laura van Noort en woon in Uitgeest. Sinds 2016 werk ik op de Zoeker. Ik sta met plezier voor de klas en verwacht dat er nog meer jaren bijkomen!

Claudia Ramos

Claudia Ramos

Leerkracht groep 7a & ict'er

Mijn naam is Claudia Ramos. Ik woon samen met mijn partner in Zaandam. Daar wonen we met onze 2 dochters en zoon.

Ik sta sinds 2005 plezier voor de klas. Ik ben begonnen op de Tamarinde. Daar heb ik 8 jaar gewerkt. Daarna wilde ik een nieuwe uitdaging en ben ik de invalpool in gegaan. Zo had ik de gelegenheid om meerdere scholen te bekijken en te ervaren. Zo kwam ik ook op de Zoeker en ervaarde een prettige school.

Ik ben leerkracht voor de middenbouw en bovenbouw. Naast groepsleerkracht ben ik ook ICT coordinator op school. Ik houd me bezig met ict-toepassingen op school, Software gebruik, maar ook hoe je ict toepast tijdens de lessen.

In mijn vrije tijd doe ik graag dingen met mijn gezin. Als hobby dans ik graag.

Renate van Dijk

Renate van Dijk

Leerkracht groep 7a

Ik ben Renate van Dijk. Ik woon in het mooie Westzaan, samen met mijn man en twee kinderen.
Mijn PABO-diploma heb ik al lange tijd op zak en na een pauze ben ik weer teruggekeerd in het onderwijs.
En ik voel me daar als een vis in het water.
Ik hou van gezelligheid, maar kan ook heel erg genieten van een spannend boek.

Miguel Oranje

Miguel Oranje

Leerkracht groep 6 & 7b

Michelle Mulder

Michelle Mulder

Leerkracht groep 8a

Hallo! Graag stel ik mezelf even voor: mijn naam is Michelle Vriend-Mulder. Ik ben 46 jaar en heb twee kinderen; Jasmijn (13) gaat na de zomer naar de tweede van de middelbare en Thijmen (10) gaat naar groep 8. We wonen met veel plezier al bijna 10 jaar in Oud Koog/Koog aan de Zaan.

De afgelopen 20 jaar heb ik in verschillende
communicatiefuncties gewerkt, waarvan de laatste 14 jaar als event manager bij Het Financiële Dagblad en BNR Nieuwsradio. In 2018 ben ik naast mijn werk gestart met de PABO en ik ben blij dat ik nu de overstap naar het onderwijs kan maken! In mijn vrije tijd ga ik graag aan de wandel met onze labrador Harry of ben ik te vinden
op de tennisbaan.

Josia Kwantes

Josia Kwantes

Leerkracht groep 8b

Sven de Jong

Sven de Jong

Gymdocent

Mijn naam is Sven de Jong en ik ben de gym leraar van OBS de Zoeker. Ik ben opgegroeid in de Zaanstreek en vind het dan ook leuk om hier les te kunnen geven. Ik ben een jonge docent en wil mijn leerlingen graag laten zien dat het heel leuk is om lekker met leeftijdsgenoten te sporten en spelen zodat ze dit in hun vrije tijd ook vaker doen! In mijn vrije tijd ben ik ook graag actief of gezellig met vrienden! Stap gerust naar mij toe om een praatje te maken en mij beter te leren kennen.

Met sportieve groet, Sven

Rita Tange

Rita Tange

Onderwijsassistent

Ik ben Rita Tange en dit is mijn eerste jaar op de Zoeker. Ik ben werkzaam als onderwijsassistente.

Hiervoor heb ik op verschillende andere scholen gewerkt binnen Zaan Primair.

Ik ben getrouwd met Hans en samen hebben wij twee dochters, Sanne van 28 en Judith van 25 jaar.

Astrid Hullen

Astrid Hullen

Leerkrachtondersteuner

Sinds 2003 ben ik werkzaam in het basisonderwijs, hoofdzakelijk in dienst van Zaan Primair. Als onderwijsassistent, leraarondersteuner en inval-/duo-‘leerkracht’ heb ik mogen werken in (combinatie)groepen van zowel onder-, midden- als bovenbouw. Inmiddels heb ik ervaren hoe belangrijk onderwijs op maat voor leerlingen kan zijn. Zij ontdekken meer te kunnen dan ze dachten en gaan groeien. Een klein stapje kan groots uitpakken…Ik heb ontzettend veel zin in mijn nieuwe uitdaging op De Zoeker.

Wie ik ben?
Astrid Hullen-Uffelie, moeder van twee zoons, geregistreerd partner van Hans, bonusmoeder en -oma. Met als vrijetijdsbesteding o.a. hardlopen, lezen, concerten museumbezoek. De hectiek van het dagelijks leven wissel ik graag af met de rust van wandelingen langs het strand en vakanties in een mooie omgeving waar de natuur dichtbij is. Mijn, door mijn vader meegegeven, lijfspreuk is: “Leef het Leven en geniet. Oók van de kleinste dingen”…

Astrid Thille

Astrid Thille

Conciërge

Ik ben Astrid Thille en ik ben werkzaam op 2 scholen. Met veel plezier doe ik mijn werk. Dat zijn De Zoeker en de Delta. Ik werk al 20 jaar in het onderwijs. Mijn functie is conciërge. Verder ben ik getrouwd en heb ik 2 kinderen en 2 kleinkinderen leeftijd 3 en 4 jaar. Mijn hobby’s zijn varen en winkelen.

Andrea de Vries

Andrea de Vries

Administratie

Gezellig als u bij mij op de administratie langskomt.

Ik ben er iedere maandagochtend, dinsdag en donderdag de gehele dag.

Ik help u graag en beantwoord al uw vragen.

Kunt u niet langskomen, dan kunt u mij mailen via [email protected]

Marieke Majoor

Marieke Majoor

Onderwijsbegeleidingsdienst

Mijn naam is Marieke Majoor en ik woon samen met mijn vriend in Zaandam. Ik werk bij de onderwijsbegeleidingsdienst (OBD Noordwest) en zal op de woensdag en de donderdagmiddag op de Zoeker aanwezig zijn om dyslexiebehandelingen te geven aan leerlingen. Lezen en spelling spelen een belangrijke rol op school (en natuurlijk in het verdere leven), en het geeft dan ook veel voldoening om kinderen met dyslexie en hun ouders handvatten aan te reiken waarmee ze verder kunnen. In mijn vrije tijd houd ik ervan om films/series te kijken, een goed boek te lezen, kleding te maken en om tijd door te brengen met mijn vrienden en familie. Misschien tot ziens op de Zoeker!