Zaan RT

Zaan RT is een praktijk voor Remedial Teaching en leerondersteuning (bijles) voor kinderen in het basisonderwijs en de eerste twee jaar van het voortgezet onderwijs, die net dat extra zetje nodig hebben.

 

 

 

BIJLES NA SCHOOL OP DE ZOEKER; NATUURLIJK KAN DAT!

Mag ik mezelf aan u voorstellen; mijn naam is Leonie Noordeloos, gediplomeerd Remedial Teacher, en ik geef op maandagmiddag in een ruimte op de Zoeker bijles of Reken- en Spelling Bootcamps.

Bijles is mogelijk voor alle vakken, bijvoorbeeld spelling, taal en lezen. Ik heb me gespecialiseerd in rekenen.

Daarnaast sta ik 2 dagen voor de klas, om een goede connectie met het onderwijs te houden. Na het behalen van mijn Master SEN diploma Remedial Teaching ben ik mijn eigen praktijk voor leer-ondersteuning en bijles begonnen in Assendelft.

Zaan RT is een praktijk voor bijles en leerondersteuning voor kinderen in het basis- en voortgezet onderwijs. Kinderen komen bij mij als ze moeilijkheden ondervinden bij het leren, maar bijles kan juist ook voor kinderen die een extra uitdaging nodig hebben.

De bijlessen geef ik zowel één op één, als in groepsverband van twee of maximaal vier kinderen tegelijk. Naast bijles geef ik ook Bootcamps voor spelling en rekenen. Tijdens deze lessen staat bewegend leren centraal. De Bootcamps doe ik bij voorkeur buiten of in een speelzaal, in de vorm van een circuit met attributen, symbolen en kleuren. Dit concept is uitermate geschikt voor zogenaamde beeld-denkers.

Voor interesse en meer informatie zie onze website of bel gerust met 06 476 75 351.

Een vriendelijke groet,

Leonie Noordeloos [email protected]